Biscuiți Păltiniș 250 g

Informații nutriționale 100 g produs :
Valoare energetică
424 kcal
1783 Kj
Carbohidrați
67.81 g, din care zaharuri 18.70 gProteine
4.16 g
Grăsimi
13.31 g, din care saturate 6.27 g
Sare
1.04 g
Fibre
4.15 g
Sodiu:
0. 416 g
Avantaje competitive:
Se pot situa printre primele alimente de introdus în alimentația copilului, datorită conținutului scăzut de zahăr și grăsime;
Pot fi de folos în afecțiunile gastro-intestinale;
Pot fi consumați ca atare sau pot fi utilizați la prepararea diverselor deserturi (prăjituri, torturi, salam de biscuiți etc.).
Biscuiți Păltiniș 500 g

Informații nutriționale 100 g produs :
Valoare energetică
424 kcal
1783 Kj
Carbohidrați
67.81 g, din care zaharuri 18.70 g
Proteine
4.16 g
Grăsimi
13.31 g, din care saturate 6.27 g
Sare
1.04 g
Fibre
4.15 g
Sodiu
0. 416 g
Avantaje competitive:
Se pot situa printre primele alimente de introdus în alimentația copilului, datorită conținutului scăzut de zahăr și grăsime;
Pot fi de folos în afecțiunile gastro-intestinale;
Pot fi consumați ca atare sau pot fi utilizați la prepararea diverselor deserturi (prăjituri, torturi, salam de biscuiți etc
Biscuiți zaharoși vrac

Informații nutriționale 100 g produs :
Valoare energetică
1954 kj
462kcal
Carbohidrați
68.7 g, din care zaharuri 18.7g
Proteine
7.3 g
Sare
1 g
Avantaje competitive:
Pot fi consumați ca atare sau pot fi utilizați la prepararea diverselor deserturi (prăjituri, torturi, salam de biscuiți etc.);
Gustul Biscuiților zaharoși este asemănător cu cel al fursecurilor;
Pot fi consumați de persoanele care depun efort fizic și intelectual.
Biscuiți obișnuiți vrac

Informații nutriționale 100 g produs :
Valoare energetică
1718.92kJ
404.71 kcal
Carbohidrați
70.82 g, din care zaharuri 10.56 g
Proteine
8.64 g
Grăsimi
9.67 g, din care saturate 5.47 g
Sare
1.07 g
Fibre
4.15 g
Sodiu:
0.428 g
Avantaje competitive:
Pot fi consumați ca atare sau pot fi folosiți la prepararea diverselor deserturi (prăjituri, torturi, salam de biscuiți etc.);
Pot fi utilizați și pentru consumul colectiv;
Au un conținut scăzut de zahăr.